Skip to content

VVT Inkomensaanvulling Verzekering

Kuijpers & Kuijpers heeft in samenwerking met TAF en Quantum Leben een totaaloplossing ontwikkeld voor werknemers in de Verpleeghuizen & Verzorgingshuizen & Thuiszorgsector (VVT): de VVT Inkomensaanvulling Verzekering. Deze verzekering vervangt volledig de PAWW-regeling van Stichting PAWW en biedt daarnaast een gegarandeerde aanvullingsuitkering bij arbeidsongeschiktheid tot 70 procent van het laatstverdiende salaris.

Volledige en betaalbare bescherming

Als je als medewerker in de VVT-sector getroffen wordt door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, ben je financieel erg kwetsbaar. In de huidige CAO is er op dat vlak weinig geregeld. En individueel iets afsluiten of regelen? Dat is vaak duur. Het gevolg is dat het inkomen op den duur fors terugvalt.

Met de VVT Inkomensaanvulling Verzekering wordt een forse inkomensdaling voorkomen bij werkloosheid of langdurige arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering biedt twee met elkaar samenhangende dekkingen:

VVT PAWW

Deze verzekert een langere uitkering bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en vervangt volledig de regeling van de Stichting PAWW.

VVT WIA Hiaat Uitgebreid

Deze biedt een gegarandeerde uitkering bovenop de UWV- en PFZW-uitkering bij arbeidsongeschiktheid tot 70 procent van het laatstverdiende salaris.

Ik ben werkgever

Bent u werkgever in de VVT-sector en wilt u graag meer weten over de VVT Inkomensaanvulling Verzekering? Wij leggen graag aan u uit welke oplossingen we voor u hebben en hoe u deze verzekering aan kunt vragen.

Ik ben werknemer

Bent u werknemer in de VVT-sector en wilt u zich werkloos of arbeidsongeschikt melden? Ga dan naar onze pagina voor werknemers. Daar vindt u ook meer informatie wat deze verzekering voor u betekent.