Spring naar content

Zorgprofessional

Uw risico’s realistisch verzekerd

Kuijpers & Kuijpers legt zichzelf op om klanten te helpen veilige, vertrouwde en (in tijd) stabiele oplossingen te vinden om bedrijfsrisico’s te managen. Er is in onze optiek niet één altijd geldende oplossing. Inkomen, vermogen, aard van de werkzaamheden, leeftijd, juridische constructie en nog veel meer elementen maken uiteindelijk een goede oplossing. Een goede oplossing is een oplossing die past bij uw situatie en waarbij u zich comfortabel voelt. Dat gaat dus wel wat verder dan een vragenlijst invullen. Het vraagt ook om invoelen.

Met onze verzekerbare- en eigen beheer oplossingen geven wij u een reëel beeld hoe u uw risico’s kunt beheersen. Kuijpers & Kuijpers biedt kwaliteit en maatwerk.

Wij volgen onze klanten actief en kunnen ons met de kennis van uw markt snel inleven in uw omstandigheden. Oprecht zijn in wat echt zinvol is om te verzekeren evenals het hebben van een goede onderlinge vertrouwensband vormen de bouwstenen van ons bedrijf.

Wij halen onze energie uit persoonlijke aandacht voor de klant en het hanteren van de menselijke maat in ons werk. Kenmerkend zijn onze korte lijnen, goed opgeleid personeel, kennis van de markt en de wil om oplossingen te bieden.

Snel gebruik maken van onze diensten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Tel. 076 – 205 51 31