Skip to content

Instellingen

verzekeringen die aansluiten bij uw dagelijkse beroepspraktijk

Instellingen kenmerken zich net als bedrijven door omvangrijke verantwoordelijkheden richting medewerkers en cliënten. Ook zijn de onderwerpen Aansprakelijkheid, Brand en Cyberrisks organisatie-kritische onderwerpen voor de vereiste continuïteit.

Fusies, overnames en afsplitsingen komen meer dan eens voor. In Kuijpers & Kuijpers treft u een partij die wel overstijgend met u kan meedenken als het om risicoweging gaat. U treft bij ons geen groepen van medewerkers met ieder een eigen specialisme, maar senioriteit met verzamelde kennis in één gesprekspartner. Hoe kun je anders overstijgend en samengesteld meedenken en opereren.

Naast 100 jaar ervaring werkt Kuijpers & Kuijpers met tientallen nationale en internationale risicodragers. Wij inventariseren, analyseren en adviseren. Onze oplossingen zijn het resultaat van goed luisteren, juiste kennis inzetten, rekening houden met implementatie aspecten en op een goede manier communiceren. Wij streven naar stabiele uitkomsten met meerjarige hanteerbaarheid.

Niet voor niets dat bij Kuijpers & Kuijpers maatwerk geleverd wordt. Iedere organisatie heeft bedrijfseigen kenmerken, een andere levensduur, andere prioriteiten die de aandacht vragen. Daar past geen standaarddocument op. Dat vraagt om maatwerk en periodiek onderhoud.

Wilt u meer weten hoe wij instellingsorganisaties helpen aan een behouden vaart?

Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord. Tel. 076 – 205 51 31